Diner
De Tijd Bar & Grill onderscheidt zich van de andere restaurants op het Plein door zijn unieke Steakhouse concept. Wilt u één van onze heerlijke steaks proeven uit de houtskool oven? Reserveer dan om zeker te zijn van een gezellige tafel.
Onze Mibrasa houtskooloven zorgt voor een unieke rooksmaak. Hij vlamt tot wel 400 graden Celsius en geeft authentieke smaken en eigenheid aan vlees, kip, vis en groenten.
Neemt u alvast een kijkje op ons dinerkaart!
VOORGERECHTEN | APPETIZER | ||
Brood met kruidenboter, gerookt zeezout en olijfolie (v) | € 6,50 | |
Bread with garlic butter, smoked sea salt and olive oil (v) | ||
Brood uit de oven gevuld met mozzarella, tomaat en kruidenboter (v) | € 7,75 | |
Bread from the oven filled with mozarella, tomato and garlic butter (v)
|
||
Tom Ka Kai soep; pittige kippensoep met taugé, champignons, rode peper en ui | € 7,75 | |
Tom Ka Kai soup; spicy chicken soup with bean sprouts, mushrooms, chili pepper and onion | ||
Wijnsuggestie: Duitsland - Bauer - Riesling | ||
Steak tartaar van Black Angus, eidooier, sjalotjes, truffelmayonaise en toast | € 14,00 | |
Steak tartare with egg yolk, shallots, truffle mayonnaise and toast | ||
Wijnsuggestie: Frankrijk - Maison Centaurée - Cabernet/Merlot | ||
Carpaccio van Black Angus rund met Pecorino, kappertjes en pesto dressing | € 12,50 | |
Beef carpaccio with Pecorino, capers and pesto dressing | ||
Wijnsuggestie: Spanje - Obalo - Rioja Crianza | ||
Escargots van de grill met kruidenboter | € 11,75 | |
Charcoal grilled escargots with garlic butter | ||
Wijnsuggestie: Frankrijk - Maison Centaurée - Chardonnay | ||
Geroosterde tomatensoep (v) | € 7,00 | |
Roasted tomato soup (v) | ||
Wijnsuggestie: Argentinië - Susana Balbo - Malbec | ||
Garnalen met knoflook, chiliboter, bier en geroosterd brood | € 11,75 | |
Prawns Nationale with garlic, chilli butter, beer and roasted bread | ||
Wijnsuggestie: Spanje - Bodegas Naia K-Naia - Verdejo | ||
Carpaccio van gepekelde rode biet met feta, waterkers en rode ui (v) | € 10,75 | |
Salt baked beetroot carpaccio with feta, watercress and red onion (v) | ||
Wijnsuggestie: Italië - Vescovi - Pinot Nero | ||
SALADE | SALADS | ||
Krokante kip met little gem, cherrytomaatjes, komkommer, rode ui en pittige mayonaise | € 13,75 | |
Crispy chicken with mixed lettuce, cherry tomato, cucumber, red onion and spicy mayonnaise | ||
Wijnsuggestie: Frankrijk - Maison Centaurée - Chardonnay | ||
Gerookte zalm met gemengde salade, waterkers, komkommer, kappertjes, radijs en yoghurtdressing | € 14,75 | |
Smoked salmon with mixed lettuce, watercress, cucumber, capers, radish and yoghurt dressing | ||
Wijnsuggestie: Italië - Bolla - Pinot Grigio La Fondazione | ||
HOOFDGERECHTEN | MAIN | ||
VLEES | MEAT | ||
Lady steak, Black Angus (ca. 200 gram) | € 19,75 | |
Lady Steak | ||
Wijnsuggestie: Argentinië - Susana Balbo - Malbec | ||
Gentlemans steak, Black Angus (ca. 300 gram) | € 24,75 | |
Gentlemans steak | ||
Wijnsuggestie: Argentinië - Susana Balbo - Malbec | ||
Rib eye (ca. 250 gram) | € 25,50 | |
Rib eye | ||
Wijnsuggestie: Spanje - Obalo - Rioja Crianza | ||
Bourbon BBQ spareribs | € 18,75 | |
Bourbon BBQ spare ribs | ||
Wijnsuggestie: Argentinië - Susana Balbo - Malbec | ||
Pittige scharrelkip brochette met teriyaki, kroepoek en komkommeratjar | € 17,50 | |
Spicy chicken skewer with teriyaki, prawn crackers and pickled vegetables | ||
Wijnsuggestie: Frankrijk - Chateau Thuerry - Grenache | ||
Surf & Turf; Black Angus steak & gamba | € 24,50 | |
Surf &Turf; Steak & prawn | ||
Wijnsuggestie: Italië - Vescovi - Pinot Nero | ||
Côte de Boeuf met groene salade, verse friet en saus naar keuze (800 gram) | €67,50 | |
Côte de Boeuf with salad, fries and sauce of your choice | ||
Wijnsuggestie: Zuid Africa - Mmerwida - Cabernet Sauvignon | ||
Grillplank (v.a. 2 pers.); Black Angus steak, garnalen, bourbon BBQ ribs, chickenwings en hamburgertjes | p.p. | € 28,50 |
Grill platter; Black Angus Steak, prawns, bourbon BBQ ribs, chickenwings and mini sliders | ||
Wijnsuggestie: Italië - Borgogno - Barolo - No Name | ||
VIS | FISH | ||
Sliptong à la meunière in roomboter gebakken | € 21,50 | |
Baby sole, pan fried with butter | ||
Wijnsuggestie: Frankrijk - Maison Centaurée - Chardonnay | ||
Dorade gevuld met citrusvrucht, venkel en witlof | € 23,00 | |
Sea bream filled with citrus fruit, fennel and chicory | ||
Wijnsuggestie: Spanje - Bodegas Naia K-Naia - Verdejo | ||
VEGATARISCH | VEGETARIAN | ||
Vegetarische burger met avocado, pittige salsa, geroosterde knoflookmayonaise en friet | € 17,50 | |
Vegetarian burger with avocado, spicy salsa, roast garlic mayonnaise and fries | ||
Wijnsuggestie: Spanje - Bodegas Naia K-Naia - Verdejo | ||
Gegrilde steak van gekruide bloemkool met Tzatziki en een verse salade | € 15,00 | |
Spiced cauliflower steak with Tzatziki and a fresh salad | ||
Wijnsuggestie: Frankrijk - St. Martin - Chardonnay | ||
BURGERS | ||
Burgerproeverij: Mexicaanse burger, gorgonzola burger, BLT burger en verse friet | € 21,50 | |
Burgertasting: Mexican burger, gorgonzola burger, BLT burger and fries | ||
Wijnsuggestie: Argentinië - Susana Balbo - Malbec | ||
Classic Burger: Black Angus burger met Emmentaler, ui, tomaat, bacon, BBQ saus, gebakken eitje, uienringen, geroosterde knoflookmayonaise en verse friet | € 19,50 | |
Classic Burger: beef burger with Emmental cheese, onion, tomato, bacon, BBQ sauce, fried egg, onionrings, roasted garlic and fries with mayonnaise | ||
Wijnsuggestie: Italië - Vescovi - Pinot Nero | ||
WINE AND DINE | ||
Speciaal voor de meat & wine lovers! | ||
Een exclusief, door onze chef samengesteld , 4-gangen menu geserveerd met bijpassende menu | ||
SIDES | ||
Verse friet met mayonaise | € 4,25 | |
Fresh cut fries with mayonnaise | ||
Zoete aardappelfriet met mayonaise | € 4,50 | |
Sweet potato fries with mayonnaise | ||
Groene salade | € 4,00 | |
Side salad | ||
Seizoen groenten | € 4,00 | |
Seasonal vegetables | ||
SAUCE | ||
Béarnaise | € 3,00 | |
Béarnaise | ||
Gorgonzola | € 3,00 | |
Gorgonzola | ||
Groene peper | € 3,00 | |
Green pepper | ||
Ragout van wilde paddenstoelen | € 3,00 | |
Wild mushroom ragout | ||
NAGERECHTEN/DESSERTS | ||
Chocoladetruffeltaart met vanilleijs | € 8,00 | |
Chocolate truffle tart with vanilla ice cream | ||
Crème Catalana met sorbetijs | € 7,00 | |
Crème Catalana served sorbet | ||
Geflambeerde banaan met vanilleijs en slagroom | € 7,50 | |
Bananas in rum with vanille ice cream and whipped cream | ||
Selectie kazen van Ed Boele met noten-vijgenbrood en vijgencompote | € 12,50 | |
Cheese selection from Ed Boele with nut fig bread and fig compote | ||



