Groepsmenu

Voor grotere gezelschappen (vanaf 10 personen) serveren wij diverse met zorg samengestelde menu’s. Met eventuele vegetariërs, allergieën en diëten houden wij graag rekening, wel dienen wij dit op voorhand te vernemen.


VOOR | STARTERS

Carpaccio van Black Angus met Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en pesto dressing

Beef carpaccio with Parmesan cheese, roasted sunflower seeds and pesto dressing

Of/Or

Garnalen met knoflook, chili, boter, bier en geroosterd brood

Prawns with garlic, chilli, butter, beer and crusty bread

Of/Or

Tomaten soep met basilicum room en Parmezaanse croutons

Tomato soup with basil cream and Parmesan croutons


HOOFD | MAIN

Black Angus biefstuk van de houtskoolgrill met verse friet

Black Angus beef steak of the charcoal grill with fries

Of/Or

Dorade filet met venkel sinaasappel van de houtskoolgrill met seizoensgroenten

Dorade fillet with fennel and orange from the charcoal grill with seasonal vegetables

Of/Or

Gegrilde steak van gekruide bloemkool met tzatziki en verse salade

Spiced grilled cauliflower steak with tzatziki and fresh salad


NA | DESSERTS

NY style cheesecake met aardbijen ijs

NY style cheesecake with strawberry ice cream

Of/Or

Kaas selectie van Ed Boele met gekruide brood en vijgencompote 

Cheese selection from Ed Boele with spiced bread and fig compote

€ 34.50 p.p.

DT LaagRes-47
DT LaagRes-9
DT LaagRes-3
DT LaagRes-35