Groepsmenu
Voor grotere gezelschappen (vanaf 10 personen) serveren wij diverse met zorg samengestelde menu’s. Met eventuele vegetariërs, allergieën en diëten houden wij graag rekening, wel dienen wij dit op voorhand te vernemen.
VOOR | STARTERS
Carpaccio van Black Angus met Pecorino, kappertjes en pesto dressing
Beef carpaccio with Pecorino, capers and pesto dressing
Of/Or
Garnalen met knoflook, chiliboter, bier en geroosterd brood
Prawns with garlic, chillibutter, beer and roasted bread
Of/Or
Geroosterde tomatensoep (v)
Roasted tomato soup (v)
HOOFD | MAIN
van de houtskoolgrill
Black Angus steak
Black Angus beef steak of the charcoal grill with fries
Of/Or
Hele Dorade met citrusvrucht, venkel en witlof
Whole Sea Bream filled with citrus fruit, fennel and chicory
Of/Or
Gegrilde steak van gekruide bloemkool met tzatziki
Spiced grilled cauliflower steak with tzatziki
NA | DESSERTS
Chocoladetruffeltaart met vanilleijs
Chocolate truffle tart with vanilla ice cream
Of/Or
Kaas selectie van Ed Boele met noten-vijgenbrood en vijgencompote
Cheese selection from Ed Boele with nut-fig bread and fig compote
€ 38.50 p.p.



