Not your
average steak
Een must-visit voor de echte meatlover. Op de menukaart prijken mooie stukken vlees, geserveerd met nog mooiere wijnen. Maar, ook visliefhebbers zitten hier helemaal op hun plek. Bij De Tijd Bar & Grill weet men wat genieten is!
Not your
average steak
Een must-visit voor de echte meatlover. Op de menukaart prijken mooie stukken vlees, geserveerd met nog mooiere wijnen. Maar, ook visliefhebbers zitten hier helemaal op hun plek. Bij De Tijd Bar & Grill weet men wat genieten is!
Ons aanbod
Op het
menu
Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is De Tijd Bar & Grill jouw uitvalsbasis. Van een heerlijk kopje koffie met gebak tot een goed gevulde sandwich of salade en in de avonduren een gezellige borrel of een waanzinnig diner.
Hier kun je terecht voor niet te versmaden vlees- en visgerechten. Maar, maar ook de vegetarische-gerechten zijn origineel en zeer rijk van smaak. De hoofdrol in ons restaurant is weggelegd voor de Ferrari onder de BBQ-grills: de Mibrasa. Dankzij deze bad boy krijgen onze gerechten die onweerstaanbare, rokerige smaak.
LUNCH
De gerechten van de lunchkaart kunt u van 12:00 tot 17:30 uur bestellen.
EIEREN EGGS
wit of bruin brood
Uitsmijter 8.75
Roerei 8.75 U
Supplement: 1.00 per ingrediënt
Kaas – Ham – Spek – Tomaat – Champignons – Ui
PANINI GRILLED
Mozzarella, pesto en zongedroogde tomaat 10.00
Pittige kip, rode ui, paprika en pittige mayonaise 9.50
Hummus, aubergine, courgette en rucola (vegan) 9.25
SANDWICHES
wit of bruin brood
Krokante kip met avocado en pittige mayonaise 11.50
Carpaccio met Parmezaanse kaas, zonnebloempitten, rucola en truffelmayonaise 13.50
Vitello Tonnato: dun gesneden kalfsvlees met kappertjes, rucola en tonijnmayonaise 11.00
Gerookte zalm met kappertjes, rode ui, tuinkers en mosterd-dilledressing 15.50
Steak Sandwich met champignons en chimichurri 15.00
Pulled pork met gebakken ui, cheddar en BBQ-saus 12.00
Naanbrood met oesterzwammen en ananas-curry 9.50
Rundvlees kroketten (2 stuks) met mosterd en brood 9.75
SOEP
Tomatensoep met pesto 6.75 U
Rijk gevulde Franse vissoep met toast en rouille 11.75
SALADES
Krokante kip met gegrilde little gem, cherrytomaatjes, rode ui, komkommer
en pittige mayonaise 14.50
Gerookte zalm met gemengde salade, ui, kappertjes, komkommer
en mosterd-dilledressing 15.50
Carpaccio met rucolasalade, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas
en pestodressing 15.00
SPECIALS
Ierse Angus steak met gebakken ui, champignons en brood 24.00
Saté van kippendij met huisgemaakte atjar, kroepoek, satésaus en brood 18.50
De Tijd Burger: Angus beef burger met cheddar, bacon, ui, tomaat, sla, BBQ-saus en verse friet 19.50
Veggie BLT: Krokante brie burger met sla, tomaat, mosterd en verse friet 17.75
Chicken and Waffles: Kip en wafels met maple syrup en coleslaw 18.00
ZOET
Appeltaart 5.00
Chocolade–truffeltaart 5.75
Cheesecake 5.50
Supplement: slagroom 0.75
VOORGERECHTEN
Naanbrood met tzatziki en balsamico-olie 6.75
Brood uit de oven gevuld met mozzarella, tomaat en knoflookboter 8.50
Steak tartaar van Angus beef met augurk, kappertjes, ui, truffelmayonaise, kwarteleitje en toast 14.50
Tomatensoep met pesto 6.75
Rijk gevulde Franse vissoep met toast en rouille 11.75
Vitello Tonnato: dungesneden kalfsvlees met kappertjes, rucola en tonijnmayonaise 12.50
Carpaccio van Angus beef met zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, rucola en pesto 13.50
Gerookte portobello met bulgur, salsa en kruidenvinaigrette (vegan) 11.00
Gamba Piri Piri: garnalen geserveerd in chili-knoflookolie 12.50
Nacho’s to share met pulled pork, cheddar, Jalapeño, tomatensalsa, zure room en bosui 15.50
SALADES
Krokante kip met gegrilde little gem, cherrytomaatjes, rode ui, komkommer
en pittige mayonaise 14.50
Gerookte zalm met gemengde salade, ui, kappertjes, komkommer
en mosterd-dilledressing 15.50
VLEES
Lady steak, Iers Angus beef (200 gr) 21.50
Gentlemans steak, Iers Angus beef (300 gr) 28.50
Entrecote, Aberdeen Angus (250 gr) 26.50
Kalfs rib eye, Friander (200 gr) 23.50
Grillplank: Angus steak, chickenwings, shashlick, grote garnalen,
mini burgertjes (v.a. 2 pers.) 29.50 p.p.
BBQ SPIEZEN
Visspies: gemarineerde zwaardvis en grote garnalen 24.00
Shashlick: varkenshaas, paprika, rode ui en champignons 18.00
Saté: kippendij, huisgemaakte atjar, kroepoek en satésaus 18.50
BURGERS
De Tijd Burger: Angus beef burger met cheddar, bacon, ui, tomaat, sla, BBQ-saus
en verse friet 19.50
Pulled Pork Burger; pulled pork met coleslaw, tomaat, cheddar, BBQ-saus en verse friet 18.75
Chicken and Waffles: kip en wafels met maple syrup en coleslaw 18.00
VIS
Hele zeebaars gevuld met venkel en citrusvrucht 24.00
Zwaardvis steak met antiboise 26.00
VEGETARISCH
Veggie BLT: krokante brie burger met sla, tomaat, mosterd en verse friet 17.75
Gegrilde steak van gemarineerde knolselderij met ras el hanout en groene salade 16.00
SIDES
Gepofte aardappel met tzatziki 4.50
Verse friet met mosterdmayonaise 5.00
Zoete aardappelfriet met truffelmayonaise 6.00
Gegrilde maiskolf met roomboter 5.50
Gemengde salade 4.75
SAUZEN
Groene pepersaus 3.00
Truffeljus 3.50
Champignonroomsaus 3.00
Chimichurri 3.00
NAGERECHTEN
Chocolade-truffeltaart met vanille-ijs 8.25
Cheesecake met frambozen sorbetijs 8.50
Tiramisu 7.75
De Tijd profiterol gevuld met vanille-ijs, chocoladesaus en chocolate chip 7.75
Trio van sorbetijs met vers fruit (vegan) 9.00
Kaasplateau: selectie kazen met kletzenbrood en dadelstroop 12.50
Cheese platter: cheese selection with fruit loaf and date syrup
BITES
Rundvlees bitterballen mosterd
7 stuks | 8.25
14 stuks | 16.00
21 stuks | 22.50
Vegan bitterballen mosterd
7 stuks | 10.00
14 stuks | 19.00
21 stuks | 28.00
Vlammetjes chilisaus | 7 stuks | 8.75
Kaasstengels chilisaus | 7 stuks | 8.75
Vegan mini loempia’s mangochutney
7 stuks | 6.50
14 stuks | 12.00
21 stuks | 22.00
Chicken bites spicy honey glaze | 6 stuks | 10.50
Krokante garnalen aïoli | 7 stuks | 8.50
Onion rings koriander-munt saus | 7 stuks | 7.00
Bittergarnituur compleet
bitterballen | chicken bites | vlammetjes | Krokante garnalen | mosterd | mayonaise | chilisaus
12 stuks | 15.00
24 stuks | 29.00
36 stuks | 42.00
Vegetarisch bittergarnituur
vegan bitterballen | vegan loempia’s | onion rings | kaasstengels | koriander-munt saus | mosterd | mangochutney
12 stuks | 16.00
24 stuks | 31.00
36 stuks | 44.00
Breekbrood aïoli | kruidenboter | olijfolie | zout | 6.75
Breekbrood de luxe pesto | tomaat | mozzarella | 10.00
Smokey chickenwings bbq glaze | yoghurt-kruiden mayonaise | 11.50
Pork belly burnt ends (buikspek) buffalo sauce | yoghurt-kruiden mayonaise | 12.50
Borrelplank charcuterie | oude kaas | camembert | nacho’s | cornichons | brood | mosterd | 24.50
Gamba’s rode peper | knoflook | rode pesto | brood | 11.50
Oude kaas mosterd | 9.00
Gemarineerde olijven rode peper | knoflook | rozemarijn | thijm | 5.50
Nacho’s tomaten salsa | zoet zure ui | jalapeño | zure room | guacamole | 14.00
Supplement pulled pork +3.50
WIJNEN
WITTE WIJN
Frankrijk – Resplandy – Sauvignon Blanc 5 | 25
Frankrijk – St. Martin – Chardonnay 5 | 25
Spanje – Bodegas Naia K-Naia – Verdejo 6 | 30
Italië – Bolla – Pinot Grigio La Fondazione 6.50 | 32.50
Frankrijk – Maison Centaurée – Chardonnay 7 | 35
Duitsland – Bauer – Riesling 37.50
Oostenrijk – Mayr – Grüner Veltliner 39.50
Frankrijk – Pierre Ponnelle – Rully Blanc 47.50
Frankrijk – Régis de Vallière – Chassagne Montrachet 95
OSÉ
Italië – Indesio – Pinot Grigio Blush 5 | 25.00
Frankrijk – Château Thuerry – Grenache 42
ROOD
Frankrijk – Resplandy – Merlot 5 | 25
Italië – Vescovi – Pinot Nero 5.25 | 26.25
Chili – Esperitu – Cabernet Sauvignon Reserva 6 | 30
Zuid-Afrika – Niel Joubert – Shiraz 7.50 | 37.50
Argentinië – Susana Balbo – Malbec 7.50 | 37.50
Frankrijk – Maison Centraurée – Cabernet/ Merlot 37,50
Spanje – Obalo – Rioja Crianza 42.50
Zuid-Afrika – Merwida – Cabernet Sauvignon 39.50
Italië – Borgogno – Barolo – No Name 65
Italië – Bolla – Valpolicella Classico Ripasso 47.50
BUBBELS
Spanje – Arte Latino – Cava 5.25 | 27.50
Frankrijk – Champagne – Moët et Chandon – Imperial Brut 85
Frankrijk – Champagne – Moët et Chandon – Rosé 95
Frankrijk – Champagne – Moët et Chandon – Imperial Ice 90
DE TIJD LOVES BAROLO (Slow Wine)
Borgogno – Barola DOCG Riserva 2000 – Nebbiolo 130
Borgogno – Barola DOCG Riserva 1998 – Nebbiolo 140
Borgogno – Barola DOCG Riserva 1997 – Nebbiolo 150
Borgogno – Barola DOCG Riserva 1982 – Nebbiolo 450
Borgogno – Barola DOCG Fossati – Nebbiolo 100
Borgogno – Barola DOCG Vigna Liste – Nebbiolo 120
Borgogno – Barola DOCG Cannubi – Nebbiolo 140
COCKTAILS
MOJITO 10.50
Takamaka rum blanc | mint | lime | cane sugar | soda water
FLAVOUR YOUR MOJITO
Strawberry | apple | coconut | cucumber | +1.75
PORNSTAR MARTINI 13.50
Bols vodka | passoã | vanilla syrup | passionfruit | lime | prosecco
APPLE MARTINI 10.50
Bols vodka | bols triple sec | apple juice | bols sour apple | lime
ESPRESSO MARTINI 43 12.50
Bols vodka | licor 43 | espresso
MARGARITA 10.50
José cuervo tequila | bols triple sec | lime juice | lime
STRAWBERRY MARGARITA 11.00
José cuervo tequila | bols triple sec | lime juice | strawberry
PINEAPPLE MARGARITA 11.00
José cuervo tequila | bols triple sec | lime juice | agave syrup | pine apple
JALAPEÑO MARGARITA 11.00
José cuervo tequila | bols triple sec | lime juice | agave syrup | orange | jalapeño
WHISKEY SOUR 10.50
Four roses bourbon | lemon juice | sugar syrup | egg white | angostura bitter
AMARETTO SOUR 10.50
Amaretto| lemon juice | sugar syrup | egg white | angostura bitter
LIMONCELLO SOUR 11.50
Villa massa limoncello | egg white | lemon juice | sugar syrup
DARK ’N STORMY 11.25
Takamaka rum zenn | lime juice | fever tree gingerbeer
LONG BEACH ICED TEA 13.50
Bols vodka | takamaka rum blanc | damrak gin | josé cuervo tequila | triple sec | lemon juice | cranberry juice
TEQUILA SUNRISE 10.50
José cuervo tequila | orange juice | grenadine
SEX ON THE BEACH 11.00
Bols vodka | bols peach | orange juice | cranberry juice
MAI TAI 12.50
Takamaka rum zenn | takamaka rum blanc | bols dry orange | almond syrup
Grenadine | lime juice
APERITIVO
APEROL SPRITZ 9.00
Aperol | prosecco | soda water | orange
LIMONCELLO SPRITZ 9.50
Villa massa limoncello | prosecco | orange | lemon
CAMPARI TONIC 9.00
Campari | fever tree indian tonic | orange
HUGO 9.00
Elderflower liquor | prosecco | soda water | mint
CRODINO 0.0 5.25
Non alcoholic with a bite | orange
GIN & TONIC
HENDRICKS 12.75
Fever tree elderflower tonic | cucumber | lime
BOMBAY SAPPHIRE 10.25
Fever tree indian tonic | lemon | lime
BEEFEATER 10.25
Fever tree raspberry & rhubarb tonic | strawberry | lime
DAMRAK 10.25
Fever tree indian tonic | orange | mint
BULLDOG 11.75
Fever tree indian tonic | orange
VIRGIN G&T 9.25
Damrak 0.0 | fever tree elderflower tonic | orange |
NON ALCOHOLIC
SHIRLEY TEMPLE 8.50
Orange juice | lime juice | grenadine | fever tree gingerbeer
VIRGIN PORNSTAR 9.50
Damrak gin 0.0 | vanilla syrup | passionfruit | lime
NO-JITO 7.75
Mint | lime | cane sugar | lemonade
FLAVOUR YOUR NO-JITO +1.75
Strawberry | apple | coconut | cucumber
GROEPSMENU
Voor grotere gezelschappen (vanaf 10 personen) serveren wij diverse met zorg samengestelde menu’s. Met eventuele vegetariërs, allergieën en diëten houden wij graag rekening, wel dienen wij dit op voorhand te vernemen.
VOORGERECHTEN
Carpaccio van Black Angus met pecorino, kappertjes en pesto dressing
of
Garnalen met knoflook, chiliboter, bier en geroosterd brood
of
Geroosterde tomatensoep (v)
HOOFDGERECHTEN van de houtskoolgrill
Black Angus steak
or
Hele Dorade met citrusvrucht, venkel en witlof
or
Gegrilde steak van gekruide bloemkool met tzatziki
DESSERT
Chocoladetruffeltaart met vanille-ijs
or
Kaas selectie van Ed Boele met noten-vijgenbrood en vijgencompote
€ 38.50 p.p.